Beverages

Om onze naam hoog te houden hebben wij vele eisen gesteld, die moeten voldoen aan de verwachtingen van onze deelnemers en de onze. Uiteraard moest ook nog eens de naamsbekendheid en service hoog in het vaandel staan en daarom zijn wij een langdurige samenwerking aangegaan met AB InBev en Coca Cola Enterprise Nederland!

AB InBev in Nederland

AB InBev in Nederland AB InBev Nederland maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde AB InBev, dat met een portfolio van meer dan 200 merken en zo’n 116.000 medewerkers in meer dan 23 landen actief is. Wereldwijd zijn we de grootste brouwer met internationale ‘flagship’- merken als Budweiser, Beck’s en Stella Artois. Onze Nederlandse organisatie is met een aandeel van circa 17% de tweede speler op de lokale markt. We voeren sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Hoegaarden en Beck’s. Onze nummer twee positie stelt ons in staat om als uitdager in de markt op te treden. Het is onze droom om het Beste Bierbedrijf te zijn dat Mensen Samenbrengt voor een Betere Wereld. Onze missie is het aangaan van duurzame relaties met consumenten, door hen merken en ervaringen te bieden die mensen bij elkaar brengen. In Nederland streven we deze droom en missie na met zo’n 550 medewerkers. Vanuit ons hoofdkantoor in Breda wordt onder meer de marketing van onze merken bepaald en de verkooporganisatie aangestuurd. Daarnaast zijn hier onze stafafdelingen gevestigd (zoals Finance en People). Verder bestaat onze organisatie uit de Dommelsche Bierbrouwerij in Dommelen, de Hertog Jan Bierbrouwerij in Arcen, 11 regionale distributiekantoren verspreid over het hele land, een landelijk distributiecentrum en een eigen Horeca Technische Service afdeling. Op al onze locaties staat de consument voorop, werken we met de beste mensen, zijn we gericht op resultaten en zorgen we ervoor dat we daar zijn waar het gebeurt: daar waar onze mensen, klanten en consumenten zijn.

AANVRAGEN

Coca-Cola in Nederland

Coca-Cola bestaat in Nederland uit twee bedrijven: Coca-Cola Nederland maakt deel uit van The Coca-Cola Company, eigenaar van de merken, verantwoordelijk voor marketing en verkoop van basisconcentraten aan bottelaars. Coca-Cola Enterprises Nederland is dochter van Coca-Cola Enterprises Incorporate: één van de grootste bottelaars van producten van merken van The Coca-Cola Company. Coca-Cola Enterprises produceert, distribueert en verkoopt producten van de merken van The Coca-Cola Company en een aantal andere dranken onder licentie.

In Nederland telt Coca-Cola Enterprises 773 medewerkers en bij Coca-Cola Nederland zijn 26 personen werkzaam. Ons hoofdkantoor staat in Rotterdam en onze productievestiging is in Dongen. In Nederland biedt Coca-Cola een ruime keuze uit vele merken met een verschillend calorieniveau, suikergehalte en in verschillende verpakkingsgroottes: van frisdrank, water en vruchtensap tot sportdrank, energiedrank en ijsthee.

The Coca-Cola Company en Coca-Cola Enterprises, Inc. hebben een notering op de New York Stock Exchange. Sinds mei 2011 is Coca-Cola Enterprises, Inc. ook genoteerd op de NYSE Euronext in Parijs.

AANVRAGEN